Bestelinformatie
Face-Vase-in-drie-stappen

Face-Vase in drie stappen:

Het bestellen van een Face-Vase urn, vaas of lichtplaats is eenvoudig.

STAP 1 BESTELLEN:

 • Welk materiaal kiest u?
  Onder de link ‘Productinformatie’ vindt u alle informatie die u nodig heeft om deze keuze te maken.
 • Bestellen via het bestelformulier.
  Kies het bestelformulier van het materiaal van uw keuze. Vul hier uw verdere voorkeuren in: uitvoering (urn, vaas of lichtplaats), kleur, grootte, afwerking. En uiteraard uw persoonlijke gegevens.
 • Foto’s
  Via de knop ‘Bestand Uploaden’ stuurt u een of meerdere afbeeldingen van uw dierbare op, het liefst ‘en-profil’. De foto ontvangen wij bij voorkeur per mail, in bestandstypen JPEG, JPG, GIF of PDF. Het bestandsformaat mag niet groter zijn dan 10 MB.
  Eventueel kunt u ook een foto als bijlage in de mail of per post opsturen.
  Indien u geen foto ‘en profil’ heeft, is het mogelijk om uit andere foto’s een profiel samen te stellen.
  U kunt op meerdere manieren een foto naar ons opsturen, wel of niet via het bestelformulier.
 • Als alle gegevens op het bestelformulier zijn ingevuld, klikt u op de knop ‘Verzenden’ onderaan het formulier. Een kopie van het formulier wordt naar het e-mailadres verzonden dat u heeft ingevuld op het bestelformulier. Controleert u alstublieft alle gegevens. Als deze niet kloppen kunt u ons een nieuw formulier sturen.
 • U mag ons ook altijd bellen of mailen met vragen, of om uw wensen nader toe te lichten.

STAP 2 VOORSTEL:
Op basis van het ontvangen bestelformulier én de foto, ontwerpen wij een digitale afbeelding van uw Face-Vase herinneringsobject. Wij sturen u de afbeelding geheel vrijblijvend toe per mail, samen met de prijsopgave en de koopovereenkomst. Als u tevreden bent met het ontwerp, stuurt u ons de uitgeprinte en ondertekende koopovereenkomst per post toe. Op de koopovereenkomst geeft u tevens aan dat u de praktische informatie hebt gelezen en begrepen en akkoord gaat met de voorwaarden.

STAP 3 UITVOERING:
Nadat wij uw ondertekende koopovereenkomst hebben ontvangen, wordt uw Face-Vase herinneringsobject, volgens de door u opgegeven voorkeuren, in plaatselijke ambachtelijke ateliers geproduceerd. Rekent u voor de levertijd een periode tot twee maanden. Als uw Face-Vase vaas, urn of lichtplaats gereed is, ontvangt u een bericht per email. Uw Face-Vase herinneringsobject wordt dan bij u thuis bezorgd.

Verzending:
Voor verzending binnen Nederland, zijn de verzendkosten in de prijs inbegrepen.
Een Face-Vase herinneringsobject wordt verzonden in stevige verpakking via de aangetekende bezorgservice van PostNL. Er moet worden getekend voor ontvangst. Het object is verzekerd voor transportschade. Bij verzending naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden en kosten van verzending.

Betaling:
Bij de aflevering van het Face-Vase Herinneringsobject is een rekening bijgesloten met betaalgegevens. U dient deze binnen 14 dagen te voldoen.

Levertijd:
Houdt u rekening met een levertijd van ongeveer twee maanden. Dit heeft te maken met de verwerkingstijd in de lokale ambachtelijke werkplaatsen.

Garantie:
Wij doen ons uiterste best om uw product naar volle tevredenheid te maken. Kleine afwijkingen in afwerking en kleur vallen binnen het in de voorwaarden opgenomen risico van het materiaal. Als het product niet naar wens is neemt u dan contact op met ons.